În Brăila se dă startul unui hub inedit pentru evenimente și workshop-uri

Trendul bucureștean de a crea spații unde au loc diverse evenimente și workshop-uri a ajuns și în Brăila. Un spațiu cochet dă startul evenimentelor sociale, cu rol educativ și de divertisment, pentru a favoriza networking-ul în zona Brăila – Galați.

Joi, 26 septembrie, a avut loc o lansare de colecție, ce a inclus o prezentare de modă și sfaturi de styling pentru sezonul rece. Brandul românesc Terra by C. și-a lansat colecția la Confident Concept Store, showroom multi-brand.

Designerul Cleopatra Marin a prezentat colecția Menswear Influence & Avangarde, în cadrul unui eveniment de fashion inedit, în noul hub al evenimentelor cool.

Terra by C. își expune creațiile la Confident Concept Store din Brăila, un  spațiu exclusivist, care promovează moda sustenabilă, educă publicul să valorifice piese statement în diverse ținute și susține producția românească.

La eveniment au venit personalități locale, oameni pasionați de modă și jurnaliști. Campioana mondială la gimnastică, Larisa Iordache, a fost prezentă spre încântarea tuturor și s-a arătat impresionată de faptul că și în orașele mici au loc evenimente deosebite, menite să favorizeze networking-ul feminin.

Cei peste 60 de invitați au putut admira ținute de inspirație masculină, reinterpretate în note feminine. Stilul masculin a dominat în ținutele propuse de designerul Terra by C. pentru acest sezon. Designerul a  combinat forme clasice cu piese avant-garde, creând colecția Menswear influence & Avangarde, în care notele masculine, cu tonuri închise și jocuri de culori tomnatice se îmbină perfect cu accentele avangardiste. 

Piesele cheie ale colecției includ veste cu note clasice și decupaje îndrăznețe, costume din lână cu linii masculine, pantaloni din catifea cu accente avangardiste și nu în ultimul rând, cămăși cu tăieturi asimetrice, volume captivante și elemente elegante, precum dantelă sau manșeta pentru butoni, care duc o ținută banală într-o zonă de maxim impact, toate într-o schemă de culori de toamnă.

 „Am promis că vom face aici un hub al evenimentelor cool și al oamenilor întreprinzători, pasionați de frumos, în toate formele sale. Așteptăm propuneri de la public, ne dorim să organizăm împreună sesiuni de coaching, work-shop-uri, lansări de colecții și orice alte evenimente de tip fashion – cocktail. Lansarea Terra By C este doar startul prezentărilor de modă de la Confident, îmi doresc să continuăm cu inițiative de Meet & Greet the designer și de educare vestimentară, atât de necesară într-o lume în care sfaturile se dau fără o bază cognitivă solidă” susține Ana Maria Păuna, fondator Confident.

Noua colecție Terra by C. Sunt disponbile spre vânzare la Confident, în Brăila. Sunteți așteptați să vedeți cum arată noul hub al evenimentelor cool și să admirați o colecție de creație vestimentară cu elemente unisex, ce îmbină geometriile simple cu volumele îndrăznețe. 

Exit mobile version