În acest weekend polițiștii au aplicat peste 270 de sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat normele legale în vigoare

Polițiștii au intervenit, în perioada 27 – 29 martie a.c., la peste 130 de sesizări, iar în urma activităților desfășurate în teren au aplicat peste 270 de sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat normele legale în vigoare. 

În urma neregulilor constatate în trafic, polițiștii au reținut 11 permise de conducere și certificate de înmatriculare.

În perioada 27 – 29 martie a.c., poliţiştii brăileni au acționat, pe raza întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Astfel, au fost organizate 11 acțiuni și s-a intervenit la 139 deevenimente, dintre care 117 sesizate prin apel 112.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat pentru neregulile constatate 272 desancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 421.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, fiind reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 7 permise.

De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, polițiștii au retras 4 certificate de înmatriculare.

Exit mobile version