In aceasta dimineata, in judetul Braila, nu erau drumuri inchise, dar se circula in conditii de iarna

În această dimineață, la ora 6.00, în județul Brăila nu erau drumuri naționale sau județene închise sau blocate. Doar în satul Comăneasca, comuna Tudor Vladimirescu, erau 14 abonați rămași fără alimentare cu energie electrică, care au fost reconectați în jurul orei 8.15.

Pentru data de 27 februarie CFR Călători a anunțat anularea mai multor trenuri. Printre trenurile anulate sunt și câteva care trec prin gara Făurei. Astfel a fost anulat trenul R7373 Făurei – Galați, R 8212 Făurei – Constanța, R 8201 și R 8203 Buzău – Constanța, R 8204 și R 8202 Constanța – Buzău

Unitățile de învățământ preuniversitar sunt închise în întreg județul în zilele de marți și miercuri, 27 și 28 februarie 2018.

Au fost instituite filtre ale IPJ Brăila în localitățile Măxineni, Surdila Greci, Oprișănești, Gradiștea, Bărăganu, Mihai Bravu, Viziru, la Popasul Laura, la intersecția cu DJ 211.

La Centrul de Găzduire în Regim de Urgență din municipiul Brăila au fost aduse azi noapte 53 de persoane.

Având în vedere condițiile meteo a fost instituită, începând cu ora 7.00 din această dimineață, o restricție de circulație pe DN 22 în județul Tulcea, pentru autovehiculele cu masă mai mare de 3,5 tone. S-a instituit filtru de informare la trecerea bac spre Smârdan.

Județul Brăila va rămâne și astăzi sub avertizare de cod portocaliu de ger și viscol. La ora 9.00 se înregistrau în Brăila -9°C, iar temperatura resimțită este de -18°C.

Exit mobile version