Iluminatul de sărbători din municipiul Brăila, în ton cu sărbătoarea Centenarului

Iluminatul de sărbători din municipiul Brăila, în ton cu sărbătoarea Centenarului

Iluminatul de sărbători din municipiul Brăila, în ton cu sărbătoarea Centenarului

În ultima conferință de presă organizată de primarul Brăilei, Marian Dragomir a anunțat că anul acesta peste 1.000 de colindători din toate zonele ţării vor fi prezenţi la Târgul de Crăciun de la Brăila, manifestare care va cuprinde anul acesta şi evenimentele dedicate Centenarului Marii Uniri.

Târgul de iarnă va fi organizat în faţa Primăriei, în perioada 1-9 decembrie. Şi în acest an vom avea peste 600 de colindători din toate zonele ţării. Pe 1 decembrie, vor fi organizate manifestările dedicate Centenarului Marii Uniri şi zilei de 1 Decembrie. După ceremonialul festiv va urma un concert al maestrului Grigore Leşe. Seara vom aprinde, în cadru festiv, iluminatul de sărbători în tot municipiul Brăila, în cadrul manifestărilor dedicate Târgului de Crăciun. Tema iluminatului din acest an este tricolorul, ca urmare a faptului că să sărbătorim Centenarul la un nivel cât mai înalt„, a declarat Marian Dragomir.

Primarul Dragomir a spus că anul acesta Parada portului popular va avea loc pe 7 decembrie, deoarece pe 1 decembrie toate grupurile de colindători din țară invitate la Brăila sunt prinse în acțiuni de 1 Decembrie în localitățile și județele de unde provin.

Produsele culinare care vor fi prezente în cadrul Târgului de Crăciun vor fi din toate zonele ţării, urmând să fie pusă în vânzare doar mâncare gătită la ceaun.

Primarul a mai spus că vor fi instalaţi brazi împodobiţi în toate cartierele din oraş, iar în faţa Casei Tineretului vor fi amenajate standuri cu produse specifice de Crăciun.

Exit mobile version