Identificat și reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore pentru săvârșirea a 8 infracțiuni de furt și furt calificat

În cursul zilei de luni, 15 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brăila – Biroul Investigații Criminale, au identificat și reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, un tânăr de 16 ani, din Brăila, bănuit de săvârșirea a 8 infracțiuni de furt și furt calificat.

Din cercetări a reieșit că în perioada 09 decembrie 2023-31 martie 2024, tânărul, profitând de faptul că portierele erau neasigurate, ar fi sustras din șapte autovehicule parcate pe raza municipiului Brăila suma de 4.150 de lei și mai multe bunuri.

De asemenea, duminică, 14 martie a.c., acesta ar fi pătruns și sustras mai multe bunuri din incinta unei societăți comerciale din municipiul Brăila.

Marți, 16 aprilie a.c., acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila cu propunere legală. Judecătoria Brăila a dispus față de tânărul în cauză măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Exit mobile version