Identificat de polițiști și arestat preventiv pentru furt calificat de componente ale sistemelor de irigat

Reținut de polițiști, plasat sub control judiciar de judecători

Reținut de polițiști, plasat sub control judiciar de judecători

La data de 5 octombrie, polițisti din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Brăila au efectuat 4 percheziții domiciliare, în urma cărora, la domiciliul unui bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Vădeni, au descoperit și ridicat componente ale sistemelor de irigat provenite din furt.

Astfel, în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore pe bărbatul în cauză.

În fapt, în noaptea de 2 spre 3 iulie 2022, bărbatul ar fi sustras mai multe componente ale sistemelor de irigații din extravilanul localității Baldovinești, aparținând unei societăți comerciale brăilene. Prejudiciul în valoare totală de 38.000 lei a fost recuperat parțial de polițisti.

În continuare se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

La data de 6 octombrie a.c., Judecătoria Brăila a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila și a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a bărbatului, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Brăila.

Exit mobile version