HC Dunărea va juca ambele meciuri cu Viborg la Brăila

EHF European League, Viborg HK,

EHF European League, Viborg HK,

Conducerea clubului HC Dunărea Brăila, a reușit să convingă cea mai titrată echipă din EHF European League, Viborg HK, să dispute ambele meciuri din turul III al competiției în Sala Polivalentă Danubius din Brăila.

Meciurile vor avea loc în zilele de 21 si 22 noiembrie și vor fi televizate, în condițiile în care se vor juca fără spectatori. Meciul de sâmbătă, 21 noiembrie, se va juca de la ora 12.00, iar cel de duminică se va juca de la ora 16.00.

Este o mare realizare pentru noi ca și club, dar și pentru orașul și județul Brăila, că am reușit să aducem o echipă cu un asemenea palmares, cum este Viborg. Ne pare nespus de rău că vom juca din nou, două meciuri foarte importante, cu sala goală, însă, știm că brăilenii sunt alături de noi”, a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Marius George Caranica.

Pentru aceste două manșe din turul III al EHF European League, în Sala Polivalentă Danubius va fi instalată o suprafață de joc specifică, așa cum se cere în regulamentul Federației Europene de Handbal.

Sunt costuri suplimentare pentru aceste două meciuri, comparativ cu cele disputate în runda precedentă, iar în faza grupelor, vom avea de respectat și alte condiții impuse de regulamentul EHF, care vor genera și acestea, costuri mult mai mari în ceea ce privește organizarea. Este o presiune destul de mare pe umerii noștri deoarece întâlnim una dintre pretendentele la câștigarea acestei competiții, dar consider că echipa are timp suficient să se pregătească. Îmi doresc să văd echipa luptând până în ultimul minut”, a precizat președintele clubului.

Echipa Viborg se afla în acest moment pe locul 2 în clasamentul Ligii din Danemarca, iar până la meciurile de la Brăila au o serie de jocuri importante, cu echipe puternice din campionatul intern, precum Randers, Odense sau Esjberg.

Până la meciul cu danezele, HC Dunărea Brăila va mai disputa o etapă din Liga Florilor MOL, miercuri, 11 noiembrie, de la ora 16.30, la București, cu CS Minaur Baia Mare. După 5 etape HC Dunărea ocupă locul 6 în clasament, cu 12 puncte și golaveraj 120-100, iar CS Minaur Baia Mare ocupă poziția a II-a în clasament, cu 13 puncte și golaveraj 123-102. Și meciul cu Minaur Baia Mare va fi televizat, pe TVR2.

Exit mobile version