HC Dunărea joacă miercuri, în Polivalenta din Brăila, cu Măgura Cisnădie, în etapa a 17-a din Liga Florilor

Miercuri, 21 Februarie 2024, este programat meciul dintre Dunărea Brăila și Măgura Cisnădie contând pentru etapa a 17-a din cadrul Ligii Florilor Mol, sezon 2023/2024. Partida va începe la ora 17:30 și se va juca în Sala Polivalentă din Brăila.

Biletele se vor pune în vânzare în ziua jocului, începând cu ora 16:00. Preț bilet: 15 lei. Copiii până în 5 ani: intrare gratuită. Copiii sub 14 ani: 5 lei în baza certificatului de naștere (copie), cărții de identitate sau a carnetului de elev.

Ultima întâlnire dintre Dunărea Brăila și Măgura Cisnădie a avut loc în data de 16.09.2023, la Cisnădie. Partida s-a încheiat la scorul de 35 – 29 pentru echipa din județul Sibiu, rezultat care a dus la înlocuirea antrenorului Costică Buceschi cu Jan Lesie Lund. Aceasta a fost singura înfrângere în deplasare pentru HC Dunărea în acest sezon de Liga Florilor, celelalte două înfrângeri fiind pe teren propriu, în meciurile cu CSM București și Gloria Bistrița-Năsăud.

Înainte de această partidă, Dunărea Brăila ocupă locul 4, cu 37 de puncte, în timp ce Măgura Cisnădie se clasează pe locul 8 cu 18 puncte.

”Ne dorim să continuăm șirul victoriilor în Liga Națională și totodată să ne luăm revanșa în fața echipei din Cisnădie. Venim după o deplasare încununată cu succes, am câștigat grupa B în competiția europeană EHF European League și moralul este excelent. Așteptăm suporterii alături de noi să ne bucurăm împreună de performanțele echipei”, a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole.

După etapa a 17-a, Liga Florilor intră în pauză competițională pentru jocurile echipei naționale în preliminariile Campionatului European. Naționala de handbal feminin a României va juca împotriva Croației în preliminariile Euro 2024, pe 28 februarie la Bistrița și pe 3 martie la Koprivnica. Selecționerul Florentin Pera a anunțat lotul de 18 pentru cele două jocuri, de la Dunărea Brăila fiind convocate Andreea Popa și Corina Lupei.

Următorul meci în campionat pentru Dunărea se va disputa în deplasare, împotriva echipei Rapid București, pe data de 09 Martie 2024. Partida se va juca începând cu ora 17:30 și va fi transmisă în direct de postul de televiziune PRO Arena.

Exit mobile version