HC Dunărea întâlnește sâmbătă pe CSM Slatina

Sâmbătă, 22 ianuarie 2022 este programată runda cu numărul 12 din cadrul Ligii Florilor Mol. HC Dunărea Brăila va întâlni pe CSM Slatina, de la ora 16:00, la Sala Polivalentă din Brăila.

Meciul nu va fi televizat, dar poate fi urmărit pe pagina de youtube https://www.youtube.com/c/HCDUNAREABRAILA. Totodată, cei interesați pot urmări scorul și marcatoarele pe pagina Federației Române de Handbal accesând link-ul: https://frh.ro/meci.php?id=66970.

Biletele se vor pune în vânzare în ziua jocului, începând cu ora 14:30. Prețul este de 15 lei. Accesul în sală este permis în limita a 30% din capacitatea sălii, doar pentru persoanele care au certificat verde.

Din 2019 și până în prezent, cele două echipe s-au întâlnit de 5 ori, toate meciurile fiind câștigate de echipa brăileană. Ultima întâlnire a avut loc în data de 06.05.2021, atunci când Brăila a câștigat cu scorul de 30 – 27. Înaintea confruntării de sâmbătă, HC Dunărea Brăila se află pe poziția a cincea cu 19 puncte, în timp ce echipa adversă ocupă poziția a 12-a  în clasamentul Ligii Florilor Mol, acumulând până la acest moment 9 puncte.

”Sperăm ca la ora meciului, echipa noastră să fie într-o formă bună, astfel încât să putem să ne revanșăm pentru înfrângerea suferită etapa trecută. Nu e nimic pierdut, suntem în grafic iar fetele au puterea să regăsească ritmul de anul trecut. Am încredere că echipa va reuși să se mobilizeze și să arate un joc bine legat” a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole.

Exit mobile version