HC Dunărea Brăila va întâlni pe CSM București în semifinalele Cupei României Râureni

Astăzi, 21.03.2023, la sediul Federației Române de Handbal a avut loc tragerea la sorți pentru turneul final al Cupei României, Final 4. Echipa pregătită de Costică Buceschi va juca în semifinală cu CSM București. În cealaltă semifinală, CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud va întâlni pe CSM Târgu Jiu.

Final 4-ul Cupei României se va disputa în perioada 20-21 mai 2023, la Bistrița, în Sala TeraPlast din Bistrița Năsăud. Sâmbătă, se vor juca cele două semifinale, iar duminică se va juca finala mică, între învinsele din prima zi, urmată de finala mare, între învingătoarele din semifinale.

Atunci când vrei să câștigi un trofeu cum este Cupa României, orice adversar pe care îl întâlnești în Final Four este foarte puternic. Poate că ne-am fi dorit să jucăm cu altcineva în semifinală dar tragerea la sorți ne-a pus față în față cu o echipă care este cea mai în formă la ora actuală, CSM București. Până la meciul din semifinală mai sunt multe meciuri în campionat iar noi suntem foarte concentrați pe ceea ce urmează. Vom vedea ce se va întâmpla atunci când vom ajunge la Final Four. Mi-aș fi dorit ca această competiție să se fi disputat pe un teren neutru, așa cum se întâmplă la alte discipline, de exemplu, volei. Doar așa fiecare echipă din cele 4 ar avea șanse egale în oricare dintre meciurile din semifinale, finala mare sau finala mică” a declarat antrenorul ”Dunării” Brăila, Costică Buceschi.

În 2022, Cupa României a fost câştigată de CSM Bucureşti, după finala cu SCM Rm. Vâlcea, scor 34-26.

Exit mobile version