HC Dunărea Brăila umilită de CSM București

HC Dunărea Brăila a fost învinsă la 14 goluri diferență de CSM București, scor 24-38 (15-19) într-un meci contând pentru etapa a 9-a a Ligii Florilor. Lipsită de aportul a 4 jucătoare, Tiron, Zamfirescu, Bucur și Pisică, HC Dunărea nu a pus mari probleme bucureștencelor. Aceasta a fost cea mai severă înfrângere a echipei brăilene din ultimii 5 ani.

Cristina Neagu și Crina Pintea au făcut legea pe teren și, în special în repriza a doua au dominat clar meciul cu brăilencele. Pe final, resemnat cu o înfrângere la scor, Neven Hrupec le-a trimis pe teren pe tinerele Ichim, Epureanu, Bălăceanu, Coteț.

Nici poarta nu a mers în această partidă, în care aproape tor ce s-a aruncat pe spațiul porții a fost gol. Dacă în prima repriză atacul a funcționat cât de cât, în repriza a doua au marcat doar 9 goluri, față de 15 în prima repriză, cu un interval de 9 minute pe final de meci fără gol marcat.

Pentru HC Dunărea Brăila au marcat: Dmitrovic -8, Kanaval -5, Udriștoiu -4, Dache -2, Safta -1, Milic -1, Czeczi -1, Sazdovska -1, Tamires -1. Au mai jucat: Bălăceanu, Coteț, Ichim, Epureanu, Nenezic și Șerban. 

HC Dunărea Brăila a ajuns la 5 meciuri consecutive fără victorie, dar și a patra înfrângere în ultimele 4 etape din Liga Florilor.

După 9 etape HC Dunărea Brăila a rămas cu 12 puncte, dar au trecut pe golaveraj negativ.

Exit mobile version