HC Dunărea Brăila a trecut după loviturile de departajare de Măgura Cisnădie și va juca în turul II cu CSM București

HC Dunărea Brăila s-a calificat în turul II al Cupei României după un final de infarct în meciul cu Măgura Cisnădie. fetele antrenate de danezul Morten Soubak au condus aproape tot meciul, echipa din Cisnădie fiind în avantaj de două ori, doar la loviturile de departajare. După 60 de minute scorul a fost egal, 25-25, după ce Brăila a avut 5 goluri avans în minutul 48. La loviturile de departajare HC Dunărea s-a impus cu 6-5, cu Elena Șerban care a apărate ultimele două aruncări ale echipei antrenate de Alexandru Weber.

Meciul a fost echilibrat până șa scorul de 5-5 în minutul 9. Brăila a marcat apoi de 4 ori la rând și s-a despins în minutul 11, scor 5-9. În minutul 30 Kurtovic a ratat o aruncare de la 7 metri, pentru ca apoi fosta jucătoare a Dunării Brăila, Marina Dmitrovic să înscrie de la 7 metri și să egaleze la 12. Cu câteva minute înaintea pauzei Paula Rodrigues Belo a marcat golul care a dus Brăila din nou la conducere, scor 12-13 la pauza meciului.

În repriza a doua Brăila s-a distanțat la trei goluri, scor 15-18 în minutul 36, după un gol marcat pe contraatac de Quintino. După 18-19 în minutul 41, Brăila a marcat de 4 ori la rând și s-a distanțat la cinci goluri, scor 18-23 în minutul 48. Din acest moment, până la pauză HC Dunărea a mai marcat doar de două ori, asta după ce Măgura a egalat la 23 în minutul 57, ambele reușite fiind realizate de Rodrigues. Golul Marilenei Neagu din minutul 60 a dus meciul la loviturile de departajare, asta deși ambele echipe au mai avut câte un atac până la finalul timpului regulamentar.

La loviturile de departajare HC Dunărea s-a impus cu 6-5. Au marcat: Tamires, Rodrigues, Araujo, Udriștioiu, Da Rocha și din nou Araujo. Au ratat Kurtovic și Rodrigues, care a doua oară a tras în bară.

HC Dunărea Brăila: Pessoa, Șerban – Udriștioiu -7 goluri, Rodrigues -7, Araujo -6, Kanaval -5, Quintino -3, Tamires -2, Da Rocha -1, Sazdovska, Safta, Kurtovic, Jacobsen, Da Silva Vieira. Kanaval s-a accidentat la gleznă în prima repriză și e posibil să nu joace mâine, de la ora 16.00, în meciul din turul II al Cupei României cu CSM București.

Exit mobile version