HC Dunărea are nevoie de victorie în meciul cu Cisnădie pentru a rămâne în lupta pentru calificarea în cupele europene

HC Dunărea Brăila va juca în Sala Polivalentă Danubius, sâmbătă seara, de la ora 17.00, partida din etapa a 17-a a Ligii Florilor cu Măgura Cisnădie.

Cele două protagoniste se află în luptă pentru un loc de cupe europene, după ce echipa din Cisnădie a jucat anul acesta până în faza grupelor, dar unde nu a reușit nici o victorie. În schimb, în ultimul meci din campionat, echipa la care joacă acum două dintre simbolurile echipei brăilene, Ada Moldovan și Elena Voicu, a reușit să învingă liderul Ligii Florilor și campioana de anul trecut, SCM Rm. Vâlcea.

Înaintea acestei etape, HC Dunărea ocupă locul al 6-a cu 24 de puncte, în timp ce Măgura Cisnădie se află pe poziţia a 9-a, cu 21 de puncte.

Partida HC Dunărea Brăila – Măgura Cisnădie este arbitrată de constănţenii Marian Georgescu şi Mihai Moldoveanu. Meciul este transmis live, de la ora 17.00, pe pagina de Facebook a clubului.

În tur, HC Dunărea a câştigat cu 26-25 la Cisnădie, Dmitrovic marcând golul victoriei, iar Moldovan ratând în ultima secundă golul egalării. La pauză Cisnădie a condus cu 17-16.

Exit mobile version