Gheorghe Chiru spune că 8 ani au fost de ajuns pentru cei doi conducători ai administrației locale brăilene

Președintele PNȚCD Brăila, Gheorghe Chiru, va fi cel mai probabil candidatul la președinția Consiliului Județean Brăila din partea alianței formate  de PNȚCD, PER și Pro România, la alegerile locale din 9 iunie 2024.

Chiru a declarat într-o conferință de presă că se va da la o parte de la această candidatură dacă va vedea că există un candidat cu șanse mari de a câștiga funcția de președinte al CJ Brăila.

”Opt ani au fost de ajuns pentru amândoi (președintele CJ Brăila, Iulian Chiriac, PSD și primarul municipiului, Marian Dragomir, PSD – n.r.). Au fost de ajuns opt ani și nu au arătat, din păcate, nimic. Și m-as bucura ca la CJ, unde problema este majoră, să vină cineva care să atragă voturile brăilenilor, să fie ales și să conducă altfel”, a declarat Gheorghe Chiru.

Acesta a mai spus că simplul fapt că un om cheltuiește banii din bugetul local nu înseamnă că acesta este un lider în administrație și că adevărata dovadă a calităților manageriale în fruntea administrației publice locale o reprezintă capacitatea unui conducător de a aduce bani la buget.

La rândul său, președintele PER; Ionel Iordache, a spus că podul peste Dunăre este o realizare, dar care nu-și găsește o utilitate pentru majoritatea brăilenilor atât timp cât în jurul lui nu se construiește altceva, care să aducă locuri de muncă.

Chiru a vorbit și despre susținerea, cel puțin declarativ, a administrației gălățene, pentru construirea unui aeroport la Braniștea, dar nu există niciun interes pentru punerea în valoare a aeroportului de la Ianca, care ar fi putut deveni un hub de transport.

Exit mobile version