Galerie foto+video: Cuza Pirates Brăila a participat cu 3 echipe la Festivalul Național de Minibaschet

De luni, 5 iulie, pana sambata, 10 iulie, a fost randul micilor baschetbalisti cu varste de pana la 12 ani sa se bucure din nou de frumusetea jocului de baschet, in cadrul Festivalului National de Minibaschet 2021. Au participat 113 echipe din toata tara (masculin si feminin), in vreme ce in cadrul intrecerilor de minibaschet 3×3 au fost inscrise 23 de echipe. Cuza Pirates Braila a participat cu doua echipe la baieti si una la fete.

Cuza Pirates 1 a castigat 5 din cele 9 meciuri jucate la acest Festival, iar echipa a doua de baieti a clubului a obtinut doua victorii din 9 meciuri jucate, in prima si ultima zi.

Cuza Pirates 1 a castigat primul meci in etapa a 5-a si nu a mai pierdut apoi niciun joc pana la finalul turneului. Au invins cu 52-15 pe Gladius Tg. Mures, 41-10 pe Steaua Magic Bucuresti, 32-3 pe MP Sport Timisoara, 35-16 pe CSS 2 Medias, 59-10 pe Templiers Academy Galați. Cuza Pirates 2 a castigat meciurile cu CS Dinamo CSS Nr 6-2 Bucuresti cu 13-10 și 22-10 cu ABC CSU 2 Sibiu.

Fetele de la Cuza Pirates au castigat un singur meci, 30-12 cu CSS Medias.

Pentru micutii sportivi de la Cuza Pirates a contat in primul rand bucuria jocului, pentru multi dintre ei fiind primul turneiu de acest gen, in care au intalnit echipe puternice cu jucatori care practica de mai multi ani jocul de baschet, in timp ce multi dintre jucatorii echipelor brailene au doar cateva luni de cand au deprins tainele sportului cu mingea la cos.

La final toti componentii echipelor au primit diplome si tricouri cu insemnele Festivalului National de Minibaschet – Costinesti 2021.

Exit mobile version