Galerie foto: Cupa Presei la tir

Galerie foto: Cupa Presei la tir
Galerie foto: Cupa Presei la tir

În perioada 24-31 mai 2017, în garnizoana Brăila au loc activităţi dedicate sărbătoririi a 158 de ani de la înfiinţarea armei geniu şi 15 ani de la înfiinţarea Brigăzii 10 Geniu ,,Dunărea de Jos”. În cadrul acestor manifestări, miercuri, de la ora 11.00, a avut loc Cupa Presei la Tir, în poligonul de trageri cu armamentul de infanterie Cazasu. ProBraila s-a clasat pe locul 2 în clasamentul general.

Prima probă a fost cea de pistol, în care Cristian Silviu Boală de la ProBrăila a totalizat 44 de puncte, terminând proba pe primul loc, la o distanță de 8 puncte față de următorii clasați. A doua probă a fost ce de pistol mitralieră, unde reprezentantul ProBrăila a totalizat 74 de puncte. Cu un total de 118 puncte, reprezentantul ProBrăila s-a clasat pe locul 2, după Marian Gheorghe de la Obiectiv – vocea Brăilei cu 129 de puncte. Pe locul 3 s-a clasat Andreea Iconaru de la Obiectiv – vocea Brăilei cu 91 de puncte.

La competiția de tir a ziariștilor brăileni a fost prezent și generalul de brigadă Gheorghe Soare, comandantul Brigăzii 10 Geniu ”Dunărea de Jos”.

Cupele şi diplomele de participare au fost înmânate de col. Sorin Călin, şef de Stat Major la Brigada 10 Geniu “Dunărea de Jos” Brăila.

Exit mobile version