Gabriela Perianu vă invită la Trofeul Carpați

Gabriela Perianu vă invită la Trofeul Carpați

Gabriela Perianu vă invită la Trofeul Carpați

În această săptămână trei dintre echipele care vor participa la Trofeul Carpați se pregătesc în Sala Polivalentă Danubius din Brăila. Iubitorii handbalului le pot vedea pe componentele lotului România A la antrenamentul cu public, programat joi, 30 mai, între orele 14.30 și 16.00.

Sâmbătă, 1 iunie, în a doua zi a turneului, componentele lotului România A va avea o sesiune de autografe, organizată la APAN. În aceeași zi, după orele 10.00, va fi organizată cu ocazia zilei copilului, zona suporterilor pentru copii.

Din această săptămână au sosit la Brăila și loturile naționalelor Japoniei și Angolei. Naționala de tineret se va pregăti până în preziua startului Trofeului Carpați la Ploiești, iar printre jucătoarele selecționate se află și Gabriela Vrabie, componentă a echipei de Divizia A a HC Dunărea Brăila.

Programul meciurilor de la Trofeul Carpați este următorul:

Vineri, 31 mai:

Ora 15.00 Angola – Japonia

Ora 17.30 România A – România B

Sâmbătă, 1 iunie

Ora 15.00 România B – Angola

Ora 17.30 România A – Japonia

Duminică, 2 iunie

Ora 15.00 România B – Japonia

Ora 17.30 România A – Angola

Iubitorii de handbal din Brăila au două variante de a urmări meciurile din Polivalentă. Prețul biletelor pentru cele două meciuri din cele trei zile este de 15 lei/zi, sau au și varianta abonamentelor, care costă 40 de lei pentru toate zilele de competiție. Biletele pot fi procurate de pe site-ul www.frh.ro/bilete şi de la Sala Polivalentă Brăila.

Gabriela Perianu, cel mai bun produs al handbalului brăilean, o obișnuită a loturilor naționale de 7-8 ani, se află acum în premieră în situația de a fi în cantonament cu naționala României în orașul ei natal.

Exit mobile version