Gabriel Stoica, președintele PLUS Brăila: Brăilenii ar vrea o țară ca afara dar să ne-o dea cineva la cheie

Alianța USR-PLUS a susținut astăzi o conferință de presă, după depunerea și validarea candidaturilor la alegerile locale din 27 septembrie. La conferință au participat candidatul Alianței la Primăria Municipiului, Mihai Isvoranu, candidatul la funcția de președinte al CJ Brăila, Cătălin Stancu, și președintele PLUS Brăila, Gabriel Stoica.

Liderul PLUS Brăila, care nu candidează pentru nici o funcție la aceste alegeri, a spus că brăilenii își doresc de foarte mult timp o schimbare.

”Din ce am observat, brăilenii ar vrea o țară ca afara dar să ne-o dea cineva la cheie. Este mult mai greu de a ne mobiliza și de a participa activ în cadrul acestei schimbări, ceea ce nu cred că este suficient pentru o schimbare adevărată. Noi trebuie să fim parte a acestei schimbări, cu noi trebuie să înceapă schimbarea. Noi trebuie să fim conștienți că trebuie să fim azi o variantă mai bună a noastră față de ieri. În alegerea candidaților am ținut cont de două calități, în primul rând calitatea morală și în al doilea rând de parcursul său profesional” a spus Gabriel Stoica.

Exit mobile version