Foto: Două tinere accidentate de un șofer din Tulcea pe trecerea de pietoni

Update: Una dintre fetele accidentate, în vârstă de 17 ani, a decedat. Cealaltă, de 14 ani, a fost transportată la spital cu multiple traumatisme.

Șoferul implicat în accidentul de aseară a fost testat și cu aparatul drugtest, rezultatul fiind negativ. În cauză sunt continuate cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Marți seară, în jurul orei 20:30, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că pe raza municipiului Brăila, la intersecția Căii Călărașilor cu strada Griviței, a fi avut loc un accident rutier.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din primele cercetări a rezultat faptul că un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din județul Tulcea, în timp ce conducea un autovehicul pe Calea Călarașilor, la intersecție cu strada Grivița ar fi surprins și accidentat două tinere ce se angajaseră în traversarea străzii. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a celor două tinere, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Exit mobile version