Fotbaliști brăileni convocați la o acțiune de selecție organizată de FRF pentru jucători născuți în anul 2010

Opt fotbaliști U15 din Brăila vor fi prezenți miercuri, 29 mai, la Complexul Sportiv Academia Gheorghe Hagi, din Constanța, acolo unde va avea loc o acțiune regională de selecție organizată de Federația Română de Fotbal în vederea formării echipei naționale U15 pentru sezonul 2024-2025.

Leonard Turiac, care a început fotbalul la Luceafărul Brăila, apoi a continuat la Academia din Bacău și în prezent este legitimat la Oțelul Galați, echipă pentru care a jucat și la categoria elite la grupa sa de vârstă pentru echipa din județul vecin, este unul dintre brăilenii care vor participa la această acțiune. De la Oțelul vor mai participa și alți 4 jucători.

De la ACS Blue Stars Brăila sunt șase jucători care au primit convocări de la Federația Română de Fotbal pentru acțiunea de la Constanța. Aceștia sunt Ayan Constantin, Alex Costin, Rareș Tănase, Ovidiu Marin, Mihai Sloată și Matei Tudor.

De la Dacia Unirea Brăila a fost convocat David Ilie, un mijlocaș central care a jucat meciuri și la grupele mai mari de juniori de la clubul brăilean.

Exit mobile version