Fostul șef al IPJ Brăila, Cătălin Chivu va candida la primăria municipiului Brăila susținut de alianța formată din PNTCD, PER și Pro România

Vineri după amiază, la sediul PNTCD, a fost organizată o conferință de presă în care alianța formată din PNTCD-PER și Pro România a anunțat candidatul la funcția de primar susținut de această alianță, în persoana fostului șef al IPJ Brăila, Cătălin Chivu.

Chivu a demisionat din poliție în anul 2015, după un proces de 3 ani cu Ministerul de Interne și de atunci a stat și a observat viața Brăilei, constatând că în ultimii 20 de ani nu s-a schimbat nimic.

Cătălin Chivu a spus că „că nu se pricepe la politică” și de aceea a cooptat-o în echipa sa, ca șef de campanie, pe Simona Drăghincescu, fost consilier municipal și județean, dar și fost subprefect, care are „mult har în ale politicii și știe și să vorbească limbajul acesta total aparte”. El a mai spus că a acceptat propunerea celor de la alianța formată din PNȚCD, PER și Pro România pentru că „sunt singurele care nu au legături cu culoarea roșie”.

„Am văzut că o temă principală care s-a discutat foarte mult a fost prețul apei potabile în Brăila. N-o să abordăm problema asta acum, dar vă spun sigur că împreună cu domnii președinți și cu șefa mea de campanie avem un proiect foarte clar, cu date tehnice care pot conduce la scăderea prețului apei”, a declarat Cătălin Chivu.

Referindu-se la motivul care l-a determinat să intre în cursa electorală, Chivu a spus:

”M-am săturat să văd aceleași fețe, care spun aceleași lucruri și nu fac nimic. M-am săturat, efectiv. Și din punctul meu de vedere, cred că au furat cam mult. Ajunge! Eu zic să se ducă acasă”.

Chivu a precizat că momentan nu s-a înscris în niciunul dintre cele trei partide, o decizie urmând a fi luat zilele următoare.

Exit mobile version