Fostul deputat Dorin Petrea spune că este inadmisibil comportamentul primarului Marian Dragomir

Fostul deputat Dorin Silviu Petrea, președintele Partidului Republican – filiala Brăila, a declarat că i se pare inacceptabil comportamentul primarului municipiului Brăila care s-a pretat la a alerga niște tineri care împărțeau pliante și a incitat la violență. Acesta spune că nu poate să creadă că domnii Mihai Tudose și Marcel Ciolacu se asociază cu astfel de personaje, cum sunt primarul Dragomir, viceprimarul Jantea și vicepreședintele CJ, Dobre.

”Trăim într-o țară democratică, iar primarul, viceprimarul și vicepreședintele CJ aleargă tinerii prin cartiere. Am înțeles că tinerele au fost bruscate, iar tânărul implicat a fost trântit la pământ”, a spus Petrea.

Acesta a mai declarat că brăilenii au ajuns să se teamă să-și mai spună opiniile și le e teamă să iasă la vot să nu fie și ei tratați la fel cum au fost tratați și tinerii de la PNL care împărțeau pliante.

”Domnule Dragomir, domnule Jantea, domnule Dobre, dumneavoastră ați creat un grup infracțional. Ați bătut tinerii din Brăila, i-ați fugărit pe străzi, iar liderii de la centru încă vă susțin. cer domnului Ciolacu, președintele PSD să se disocieze de aceste 3 persoane care astăzi sunt pe listele de candidați la Brăila. De asemenea, vreau ca autoritățile, Poliția și jandarmerie, să se mobilizeze pentru că ne este frică de ce se poate întâmpla astăzi, mâine și poimâine în Brăila” a declarat Dorin Petrea.

Fostul deputat a întrebat dacă le-au fost cumva controlate mașinile celor de la PSD, dacă nu aveau cumva arme albe sau bâte, pentru că suntem la Brăila. Acesta a făcut un apel la brăileni să iasă la vot duminică, 9 iunie, care poate deveni o zi istorică dacă PSD, cu tot aranjamentul făcut cu AUR, nu vor mai avea puterea la Brăila.

Exit mobile version