Foștii membrii ai AUR Brăila acuză faptul că sediul partidului era mai mereu închis, iar în partid au apărut noi membri cu simpatii USL-iste, dați afară sau care nu se mai regăseau în PNL

Mai mulți membri care au plecat din AUR la SOS România acuză faptul că sediul AUR este în permanență închis, iar ședințele se țin la sediul firmei lui Florin Cîrligea, care oficial este președintele oamenilor de afaceri din AUR, sau la o locație din cartierul Vidin, care aparține unui membru AUR, locație care este de fapt o sală de festivități.

Gabriel Musceleanu, fost vicepreședinte și responsabil cu comunicarea din partea AUR, a spus că în decursul timpului s-a zvonit că vor veni la AUR mai mulți foști membrii PNL, nu are cunoștință decât de câțiva, care s-au afișat deja, iar printre aceștia încă nu se află Tabarac sau Dănăilă. Musceleanu a spus că aceste nume sunt dintre cei care nu se mai regăsesc în PNL sau au fost excluși din partid. La rândul său, Adrian Popa, și el unul dintre membri vechi ai AUR care au trecut la SOS România, a spus că aceștia ar fi din rândul USL-iștilor.

”Domnul Alexandru Popa, de la PNL, i-a dat afară pe toți USL-iștii. Și toți USL-iștii s-au dus la AUR” a spus Adrian Popa, care a spus că se va ocupa de organizația de tineret de la SOS România.

Gabriel Musceleanu a spus că la un moment dat a fost o împuternicire ștampilată de la conducerea centrală a AUR, în care ele era vicepreședinte, Costel Andrei era secretarul general, dar între timp a dispărut și au apărut alte persoane.

”Persoane care aveau două zile în politică erau prezentate că va fi purtătorul de cuvânt. Interesant. Purtător de cuvânt, din ce știu eu, rudă cu un membru marcant din PSD. Purtător de cuvânt la AUR? Relațiile cu presa le stabilea Gabi Musceleanu, că așa eram numit de la centru. Gabi Musceleanu, ușor-ușor nu a mai primit nicio convocare, n-a mai contat” a spus Gabriel Musceleanu.

Exit mobile version