Fost viceprimar la Ianca propunere pentru sefia CJ Braila

Fost viceprimar la Ianca propunere pentru sefia CJ Braila

epureanu 1Social democrații brăileni, întruniți în ședință vineri seara, au stabilit ca la ședința ordinară a CJ din 29 ianuarie, ora 9.00, și care are ca prim punct pe ordinea de zi alegerea unui președinte, să-l susțină pe Ionel Epureanu, fost viceprimar al orașului Ianca în mandatul 2008-2012.

În această situație, Viorel Mortu ar rămâne vicepreședinte al Consiliului Județean, alături de UNPR-istul Emilian Dumitriu. În cadrul primei ședințe a CJ Brăila cel mai important punct este aprobarea bugetului propriu al judetului Braila pe anul 2016 si estimari pe anii 2017 – 2019.

Ionel Epureanu are 43 de ani și este la primul mandat de consilier județean, după ce în mandatul 2008-2012 a fost viceprimar al orașului Ianca. Epureanu este de profesie inginer silvic și a lucrat la RNP-Romsilva, Directia Silvica Braila, Ocolul Silvic Ianca din 1990 până în 2008. A absolvit Facultatea de Silvicultura la Universitatea Ștefan cel Mare Suceava în anul 2006, iar în 2009 a absolvit Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității Hyperion București, specializarea Contabilitate și informatica de gestiune.

Liberalii, care au insistat cel mai mult pentru introducerea acestui punct pe ordinea de zi, au anunțat că nu vor propune nici un candidat.

Exit mobile version