Florinel Coman, dosar penal după ce a fost prins fără carnet și circulând cu 165 km/h

Brăileanul Florinel Coman a fost prins azi fără carenet, în timp ce conducea pe autostrada A2, conform realitatea.net. Acesta a fost surprins de radar circulând cu 165 de km/h. În afara faptului că nu avea viteza regulamentară, fotbalistul de la FCSB nu a prezentat niciun document care să ateste faptul că are carnet de conducere valabil în România.

”La data de 22.02.2021, in jurul orei 17:25, pe A2, km 75, sensul Constanța către București, a fost înregistrat de aparatul radar, circulând cu viteza de 165 km/h autoturismul marca …. cu nr . …. În autoturism se aflau două persoane, iar în urma stabilirii identității, conducătorului auto s-a stabilit că se numește COMAN FLORINEL Teodor, de 22 ani, din municipiul Brăila, fotbalist.

Acesta a prezentat la control un document asemănător unui permis de conducere internațional, fără a putea face dovada deținerii vreunui permis de conducere național. Din verificări, s-a stabilit că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule

În cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere, iar documentul prezentat la control a fost ridicat in vederea continuarii cercetarilor”, se arată în comunicatul Poliției.

Exit mobile version