FII TU UN EROU pentru semenii tăi

FII TU UN EROU pentru semenii tăi

Echipa FII TU UN EROU este alături de persoanele aflate în dificultate în această perioadă de stare de urgență, în care nu pot ieși din case să se aprovizioneze sau nu mai au bani să o facă. Laurențiu Cobzaru și Costel Mazâlu organizează o campanie ce are drept scop ajutorarea persoanelor vârstnice aflate în dificultate, cu o situație financiară precară.

Campania este una de colectare produse alimentare (pe raza județelor Galați și Brăila), de la oameni cu suflet mare și evident, distribuirea lor către bătrânii aflați în suferință. Alimentele ce pot fi donate de dumneavoastră trebuie să se afle în termen de valabilitate și să facă parte din categorii neperisabile, care nu necesita o temperatură specială de păstrare, precum: alimente de bază (ulei, făină, orez, zahăr, ingrediente de copt), conserve, paste făinoase, sosuri, produse de patiserie ambalate, ceaiuri, dulceață, gemuri, etc.

Cel mai important aspect, #stațiacasă! Venim noi la dumneavoastră! Tot ce trebuie să faceți este să apelați numărul de telefon 0741 390 761 (Laurențiu Cobzaru) în momentul în care puteți oferi din puținul dumneavoastra. Echipa FII TU UN EROU vine acasă la dumneavoastră pentru a colecta produsele alimentare, acestea urmând să ajungă pe mesele bătrânilor, pentru a trece mai ușor peste perioada de izolare. Vremurile grele fac oamenii puternici! Oamenii puternici fac vremurile ușoare! Vă mulțumim anticipat pentru solidaritatea de care dați dovadă! Link eveniment: https://facebook.com/events/s/fii-tu-un-erou-pentru-semenii-/581317572482153/?ti=cl” este mesajul transmis de organizatorii acestei acțiuni, Laurențiu Cobzaru – MApN, Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă Smârdan, Poliția Militară și Costel Mazâlu – Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dunărea” al județului Brăila.

Donațiile au început să se strângă și astăzi echipa ”Fii tu un erou!” va merge în județul Vrancea, pentru a sprijini Asociația Fiii Comunei Obilești. Campania va ține pe toată perioada stării de urgență și vor fi ajutate și familii din Brăila.

Fii tu un erou – Sprijin, speranță, șansă la viață! https://www.facebook.com/fiituunerou/?modal=admin_todo_tour
„Ce faci pentru tine dispare odată cu tine, ce faci pentru ceilalți rămâne pentru eternitate!” este motto-ul acțiunilor desfășurate de cei doi.

Exit mobile version