Femeie de 55 de ani cautata de politisti

disparuta MIHAI DRAGUTAÎn ziua de marți, 20.10.2015, la ora 11.00, o femeie de 37 de ani, din municipiul Brăila, s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi a sesizat că mama sa, Mihai Drăguţa, în vârstă de 55 de ani, cunoscută cu afecţiuni psihice, a dispărut și nu mai poate fi contactată pe telefonul mobil.

Din primele cercetări a rezultat că, în ziua de 18.10.2015, în jurul orei 13.30, fiica şi-a condus mama la o agenţie de turism, din Brăila, pentru a se deplasa în străinătate, ca să-şi caute un loc de muncă, însoţind-o pe aceasta până a urcat în autocar.

În aceeaşi zi, reclamanta a vorbit la telefonul mobil cu mama ei, care urma să treacă graniţa, după care aceasta nu a mai putut fi contactată, având telefonul închis. Dispăruta avea asupra sa paşaportul turistic.

Semnalmente :  înălţime 160 cm, păr şaten, lung peste umeri, ochi căprui, fără dentiţie.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: bluză alb cu verde, pantaloni tip blue-jeans şi ghete crem.

Pentru femeia dată dispărută, poliţiştii de la Compartimentul Urmăriri au solicitat măsura urmăririi la nivel naţional. În prezent, sunt desfăşurate activităţi specifice pentru găsirea ei.

Persoanele care pot furniza orice informaţii în legătură cu aceasta sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Exit mobile version