Fă-mi loc! pe scena de la Palatul Lyra

Fă-mi loc! pe scena de la Palatul Lyra

Fă-mi loc! pe scena de la Palatul Lyra

Piesa de teatru FA-MI LOC! ii aduce in scena pe Marius Manole si Medeea Marinescu, in regia regretatului Radu Beligan, intr-o productie de comedie ce se desfasoara chiar in plin sezon de iarna.

Spectacolul va avea loc in data de 4 februarie 2020, de la ora 19:00, la Sala de spectacole a Palatului Lyra din Braila.

Fa-mi loc!  spune povestea a doi tineri ce se intalnesc in ajunul Craciunului in cuseta unui tren de noapte. Ea este o fata singura, atragatoare si cu spirit de aventura, iar el este un barbat cu principii, pus in fata unui eveniment neprevazut ce-i va rasturna intreaga existenta.

Actiunea se petrece asadar in ajunul Craciunului, o perioada a anului in care majoritatea oamenilor simt nevoia de a petrece timp alaturi de familie si de oameni apropiati. In aceste circumstante ajung sa se cunoasca Manuel si Camilla, doi necunoscuti care in aparenta nu au nimic in comun.

Intalnirea lor da nastere la nenumarate „scantei” si amandoi cauta sa inteleaga si sa SE inteleaga, amandoi au nevoie sa se destainuie, si mai mult, amandoi au nevoie de a se vindeca de singuratate.

Medeea Marinescu si Marius Manole formeaza pe scena un cuplu cu chimie, intr-o comedie de un umor fin, specific pieselor de teatru regizate de maestrul RaduBeligan. Fa-mi loc! este asadar un spectacol ce nu trebuie ratat, o piesa aparte ce reuseste sa aduca zambetul in sala si sa descreteasca fruntile celor ce ii sunt spectatori.

Fa-mi loc!  este o piesa de teatru care ne invita sa reflectam asupra propriei noastre existente dincolo de orice convenienta sociala.

Biletele se gasesc la agentia filarmonicii din Calea Calarasilor Nr. 52 (Casa Tineretului). si pe BLT.ro https://www.blt.ro/fa-mi-loc.html

DISTRIBUTIE:Marius Manole, Medeea Marinescu

REGIE:Radu Beligan

ASISTENT REGIE:Madalina Ciupitu

SCENOGRAFIE:Madalina Marinescu

LIGHT DESIGN:Roxana Docan

Exit mobile version