Evoluții pozitive ale echipei de la Cuza Pirates Brăila la Festivalul Național de babybaschet de la Costinești

Micuții baschetbaliști de la echipa Cuza Pirates Brăila au încheiat Festivalul Național de babybaschet de la Costinești, cu 5 victorii și 4 înfrângeri, în grupa F.

Jucătorii pregătiți de profesor Antonel Petrișor Micu au avut un start bun de turneu, obținând 4 victorii în primele 5 meciuri, dar au avut evoluții bune și în următoarele partide în care au întâlnit echipe din centre de tradiție ale baschetului românesc.

În primul meci de la turneul de la Costinești, Cuza Pirates a câștigat cu 31-6 meciul cu ABC Hoopers Ploiești, apoi a pierdut cu 14-39 partida cu ACS Champions București-Craiova. În meciul 3 brăilenii au învins cu 25-7 pe ACS Dan Dacian roșu, apoi au câștigat cu 17-8 meciul cu ASBC Alpha București. În meciul 5 de la acest turneu, Cuza Pirates a câștigat cu 30-14 meciul cu LPS Cetate Deva. Joi dimineață, brăilenii au pierdut al doilea meci de la acest turneu, 17-46 cu ABC Play București albastru, iar seara au fost învinși de ACS Isports Ploiești 1, scor 21-25. Vineri după amiază, în penultimul meci din grupă, Cuza Pirates a câștigat cu 15-12 meciul cu ACS BC Lions Craiova, iar sâmbătă dimineață, în meciul cu liderul grupei, singura echipă cu maxim de victorii, ACS Baller București, brăilenii au fost învinși cu 8-31.

Cuza Pirates Brăila a încheiat grupa F pe locul 5, cu 5 victorii și 4 înfrângeri.

Exit mobile version