Evenimente rutiere in duminica Rusaliilor

Evenimente rutiere in duminica Rusaliilor
Evenimente rutiere in duminica Rusaliilor

Duminică, 19 iunie a.c., polițiștii brăileni au avut activitate, depistând în trafic șoferi cu permisul suspendat sau aflați sub influența alcoolului care au produs și evenimente rutiere. 

Duminică după amiază, la ora 18:40, poliţişti din cadrul Biroului Rutier l-au depistat pe un tânăr în vârstă de 28 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe strada Eroilor din municipiul Brăila,  având dreptul de a conduce suspendat.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea în aerul expirat o alcoolemie de 0,27 mg/l, iar pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În jurul orei 21:00, în aceeași zi, un brăilean în vârstă de 32 de ani,  în timp ce conducea autoturismul pe DJ 212, pe raza localităţii Chişcani, la intersecția cu strada Mateiu Caragiale, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care era parcat în afara părții carosabile.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat că avea în aerul expirat o alcoolemie de 1,07 mg/l, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge.

În urma accidentului nu au rezultat victime, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

În aceeași seară, în jurul orei 23:40, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Însurăţei, l-au oprit în trafic pe un localnic, în vârstă de 52 de ani, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Lacu Rezii, fără a deţine permis de conducere.

Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest şi a fost condus la Centrul Medical de Permanență Însurăței în vederera recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcolemiei, refuzând şi acest lucru.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a constatat faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi fără permis de conducere.

Exit mobile version