Eveniment cultural ”Ziua copilului pe Dunăre” organizat de Centrul de Creație

Consiliul Județean Brăila, Primăriei Municipiului Brăila şi Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila cu sprijinul Uniunii Județene a Pensionarilor Brăila organizează Ziua copilului pe Dunăre, eveniment dedicat Zilei Internaţionale a Copilului.

Corul Nectar din Viziru, dirijor Virgil Burcuş  şi  elevii clasei a III-a a Liceului Teoretic Constantin Angelescu, Ianca, profesor coordonator  Elena  Morteciu sunt invitaţii Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila pentru a sărbători Ziua Copilului, miracolul nașterii și al purității.

Programul evenimentului cultural Ziua copilului pe Dunăre cuprinde deplasare cu nava Lacul Sărat,  vizită la Centrul de Informare şi Vizitare RNP Romsilva – Brăila, vizită la Atelierul de Revitalizare a Textilelor Tradiţionale, concursuri specifice zilei de 1 iunie şi alte surprize oferite,  în dar, copiilor de ziua lor.

Momente din cadrul acţiunii  Ziua copilului pe Dunăre vor fitransmise live pe pagina de facebook  a organizatorului – Centrul.de.Creatie.Braila.

Exit mobile version