Eveniment cultural educativ dedicat Zilei Internaționale a Poeziei

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila va găzdui în data de 21 martie 2023, începând cu ora 1430, un eveniment cultural educativ dedicat Zilei Internaționale a Poeziei.

La aceasta manifestare vor  participa două generații diferite, respectiv seniorii, membri ai Uniunii Județene Solidaritatea Pensionarilor din Brăila și ai Proiectului cultural Poezie la vârsta a III-a, coordonator  Viorica Novac și elevii clasei a II-a C a Școlii gimnaziale Ion Creangă Brăila, coordonator prof. Suzana Purice, ce vor aduce un omagiu literaturii, în general si poeziei in special,  prin  momentele artistice, cu o deosebită încărcare emoțională,  încurajând legăturile interumane și schimbul de idei, într-o lume a frumosului a inspirației și  a poeziei.

Evenimentul cultural dedicat Zilei Internaționale a poeziei din data de 21 martie 2023  se va desfășura în Sala ProArte a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila și va fi transmis live, pe pagina de facebook Centrul.de.Creatie.Braila

Exit mobile version