”Eu rămân” – un one-woman show cu Blanca Doba

Vineri, 19 martie, de la 18:00, la Teatrul „Maria Filotti” va avea loc spectacolul „EU RĂMÂN”, cu Blanca Doba, în Regia semnată de Luana Hagiu. Text și scenariu – Blanca Doba și Luana Hagiu.

“Vine un moment când simți că trebuie să vorbești despre tot. «EU RĂMÂN» nu vorbește chiar despre tot-tot, dar vorbește despre un tot important, un tot al meseriei și al frământărilor. Un tot al meu, un tot încă micuț, pentru ca nu am multă experiență, dar un tot care își dorește să prezinte într-o manieră ludică și foarte prietenoasă câteva fragmente inspirate din lumea unei tinere actrițe, din lumea mea.

Sunt gânduri, sunt momente și schițe, crochiuri din spatele cortinei pe care, împreună cu Luana Hagiu, le-am ales, aranjat, pus în vorbe și mișcări, într-o formă comică, ușor de înțeles și urmărit, însă nici pe departe superficială, ci dimpotrivă, plină de suflet.

Prin acest one woman show conducem publicul prin culisele necunoscute ale universului nostru interior și teatral, prin sentimentele și gândurile actorului”, declară Blanca Doba.

Cu această interpretare Blanca Doba a câștigat Premiul pentru cea mai bună actriță la Gala HOP, Gala Tânărului Actor – Costinești, 2017 și Premiul „1/10 pentru FILM la TIFF”.

Exit mobile version