Etapa a XIII-a cu ghinion pentru Viitorul Ianca

Viitorul Ianca a pierdut meciul jucat cu Agricola Borcea în etapa a XIII-a din seria a II-a a Ligii a 3-a. Echipa pregătită de Laurențiu Ivan a pierdut cu 3-1 după ce a deschis scorul și apoi la 2-1 li s-a anulat un gol.

Viitorul Ianca a jucat în deplasare la Agricola Borcea, echipă care câștigase etapa trecută la Însurăței, partida cu Dacia Unirea Brăila. Echipa din Ianca a deschis scorul în minutul 7, dintr-un penalty obținut de Colniceanu și transformat de Marius Dima, cu un șut în stânga portarului. În minutul 12, la o centrare de pe stânga, mingea l-a depășit pe Olenic și l-a lovit în mână pe Coteț, iar arbitrul a dictat penalty pentru gazde. Victor Militaru a executat și a restabilit egalitatea. În minutul 39 Mitrea și Preda nu s-au înțeles și Ionuț Zaina a insistat și a interceptat mingea pe care a trimis-o în plasă.

În minutul 42 o pasă lungă îl căuta pe Dima, dar acesta aflat în poziție de offsaid s-a oprit și a lăsat mingea care a ajuns la un fundaș al gazdelor care a oprit-o în apropiere de linia de fund a terenului. Dima s-a dus spre fundașul advers și i-a luat mingea pe care a trimis-o în poartă. Inițial centralul Adrian Frățilă a validat golul pentru că de la linie nu s-a semnalizat nimic. Gazdele au protestat și în cele din urmă, chiar dacă nu a semnalizat nimic, arbitrul de linie, Nicoleta Andreea Sava i-a spus centralului că are ”impresia că minge a ieșit în aut de poartă” înainte de a fi atinsă de fundașul gazdelor, astfel că Frățilă a anulat golul și a dictat aut de poartă.

Repriza a doua a fost dominată de gazde, care au reușit să înscrie golul 3 în minutul 77. Ionuț Zaina a driblat tot ce i-a ieșit în cale și a șutat din unghi, la colțul lung, reușind să înscrie cu toată opoziția lui Mitrea.

În etapa viitoare Viitorul Ianca, care a revenit pe locul 8 în clasament cu 19 de puncte, va juca pe teren propriu cu CS Medgidia.

Exit mobile version