Elevii de 10 ai Brailei vor fi premiati

Elevii de 10 ai Brailei vor fi premiati
Elevii de 10 ai Brailei vor fi premiati

Astazi, in cadrul unei ceremonii festive organizate la Casa Tineretului, cei 11 elevi braileni care au obtinut note maxime la Evaluarea Nationala si Bacalaureat vor fi premiati de autoritatile locale cu suma de 1.000 lei. La eveniment este asteptat si Ministrul Educatiei Remus Pricopie.

Autoritatile locale au decis sa ii premieze pe cei 11 elevi care au obtinut medii de 10 la Evaluarea Nationala si Bacalaureat. Nici scolile care i-au format pe elevii eminenti nu vor fi uitate, acestea urmand a fi premiate cu cate 25.000 de lei. Astfel, in urma unei hotarari de Consiliul Local Municipal, unitatile de invatamant: Fanus Neagu, Eminescu, Balcescu, Iorga si Murgoci vor primi de la bugetul local suma mai sus mentionata.
[quote style=”1″]Vom avea intalnire cu elevii care au obtinut 10 la cele doua examene, in total sunt 11 elevi, 5 au luat 10 la Evaluarea Nationala, si 6 au luat note maxime la Bacalaureat. Am hotarat impreuna cu domnul presedinte Stancu, sa ii premiem pe elevi si scolile respective. Noi credem ca performanta trebuie sustinuta, trebuie evidentiata, a declarat primarul Aurel Simionescu [/quote]
Acesta a mai spus ca rezultatele obtinute in acest an de elevii braileni, nu fac decat sa dovedeasca ca in ciuda evenimentelor neplacute care se mai petrec in scoli, Braila reuseste cu brio sa trimita in universitatielevi extrem de bine pregatiti.
[quote style=”1″]Pana la urma acesti copii, oriunde se vor duce, sunt copii care au crescut si au invatat la Braila, si rezultatul final al celor doua examene ne arata ca la Braila se face scoala, cu toate discutiile pe care le avem, si in ciuda problemelor pe care le intampinam, a mai spus Simionescu [/quote]

Exit mobile version