Elev la un liceu din Brăila, agresat de un coleg și o rudă a acestuia

Un echipaj de jandarmerie a intervenit, în cursul zilei de miercuri, 4 octombrie, pentru stoparea unui conflict fizic între doi elevi de la Liceul ”Grigore Moisil” din municipiul Brăila.

”Jandarmii se aflau în imediata apropiere a unității de învățământ atunci când au auzit gălăgie făcută de un grup de tineri. La vederea patrulei de jandarmi, mai mulți adolescenți din grupul respectiv au fugit. Jandarmii l-au găsit la fața locului pe un băiat în vârstă de 15 ani, care prezenta urme vizibile de agresiune, și care a reușit să le relateze, pe scurt, cele întâmplate. Din primele informații, se pare că, în timpul unei pauze, acesta ar fi avut un conflict verbal cu agresorul, elev al aceluiași liceu. Agresorul l-ar fi amenințat cu acte de violență după terminarea cursurilor și chiar ar fi chemat în ajutor o rudă, iar ambii l-ar fi lovit pe adolescentul de 15 ani”, a precizat Andreea Iconaru, purtător de cuvânt al IJJ Brăila.

La solicitarea echipajului de jandarmerie, la fața locului a sosit o ambulanță care a preluat victima și a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Brăila, pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

Jandarmii au întocmit actul de sesizare, iar verificările în acest caz au fost preluate de polițiști.

Exit mobile version