Egal la Tulcea, obtinut de selectionata UEFA 2004 a Brailei

Egal la Tulcea obtinut de selectionata UEFA 2004 a Brailei

Egal la Tulcea obtinut de selectionata UEFA 2004 a Brailei

Duminică, 29 octombrie, selecţionata UEFA 2004 a judeţului Brăila, pregătită de Cristea Rusu şi Şerban Trofin, a terminat la egalitate partida disputată în deplasare cu echipa similară a judeţului Tulcea.

Brăilenii au câştigat cu 3-2 prima repriză şi cu 1-0 pe cea de a doua, dar a pierdut cu 0-2 repriza a treia și meciul s-a terminat la egalitate, 4-4.

Alexandru Luca a deschis scorul după o acțiune pornită de la centrul terenului, a intrat în careu şi a trimis mingea în vinclul porţii gazdelor. Dănăilă a marcat golul doi al brăilenilor cu un șut de la 25 de metri, iar mingea s-a dus în vinclu. A treia reuşită a brăilenilor a fost semnată de Catrina. În repriza a doua, pentru formaţia brăileană a înscris Gabriel Motoc. În meciul tur, jucat la Brăila, echipa din Tulcea câștigase cu 4-2.

După acesta va urma meciul de pe teren propriu cu echipa din Buzău, singura în fața căreia Brăila s-a impus până acum, scor 4-1, prin golurile marcate de Comșa, Ursu din penalty, Motoc și Catrina.

Componenţa lotului selecţionatei brăilene pentru meciul de la Tulcea a fost: Toma – Coteţ, Dănăilă, Popescu, Burtea –  A. Luca, Ursu, Zainea, Filippo –   Gherghişan, Comşa. Au mai jucat Motoc, Munteanu, Dobre, Catrina.

Exit mobile version