Echipa mobilă de vaccinare se deplasează sâmbătă și duminică în comunele Mărașu și Victoria

Registrul Electronic Național de Vaccinări

Registrul Electronic Național de Vaccinări

În cadrul conceptului “Oraşul vaccinează satul”, personalul vaccinator din centrele urbane va merge o dată sau de două ori pe săptămână în mediul rural pentru vaccinarea anti-COVID.

Sâmbătă și duminică, 26 – 27 iunie, o echipă mobilă din cadrul unui centru de vaccinare din municipiul Brăila se va deplasa în comuna Mărașu (sâmbătă) și comuna Victoria (duminică) pentru vaccinarea tuturor persoanelor eligibile, cu vârsta de peste 12 ani, din localitățile care aparțin de cele două comune, precum și a celor învecinate. Vaccinarea se va realiza cu vaccinul Pfizer sau Johnson în funcție de solicitări. Activitatea de vaccinare se va organiza la sediul dispensarul medical din localitate, începând cu ora 10.00.

Echipa mobilă va fi constituită dintr-un medic specialist, două asistente medicale și un registrator care au asigurate echipamente de protecție, materiale sanitare și trusa de urgență din centrul existent. Deasemenea, aceasta va fi însoțită de o ambulanță SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Dunărea” al județului Brăila.

Activitatea va continua și în celelalte localități din mediul rural din județ.

Exit mobile version