Echipa de minibaschet de la Cuza Pirates Brăila a terminat pe locul 2 în grupa 2 începători de la Competiția Sportivă Națională U12 de la Costinești

În perioada 29 iunie – 4 iulie, la Costinești a avut loc Competiția Sportivă Națională U12 de Minibaschet. La competiția de băieți au participat 42 de echipe la categoria avansați și 126 de echipe la categoria începători. Printre acestea s-a aflat și o echipă de la ACS Cuza Pirates Brăila.

Echipa din Brăila, condusă de antrenorii Petrișor Micu și Florin Voiculeț, a făcut parte din grupa 2 la categoria începători și s-a clasat la final pe locul 2, cu 6 victorii și două înfrângeri.

În primul meci de la această competiție, ACS Cuza Pirates Brăila a fost învinsă de CSM Corona Brașov, scor 30-39. În al doilea meci jucat pe 29 iunie, Cuza Pirates a învins cu 35-12 pe ACS Andu Sibiu roșu. Duminică, 30 iunie, echipa din Brăila a avut zi liberă, iar luni, 1 iulie, a pierdut meciul cu BCN Pedagogic Râmnicu Vâlcea, scor 20-32. În meciul din sesiunea de seară, Cuza Pirates Brăila a câștigat cu 39-26 meciul cu ACS Robo Sports Sălaj. Marți, 2 iulie, ACS Cuza Pirates Brăila a câștigat cu 49-34 peciul cu ACS Artesania București. Miercuri dimineață, echipa din Brăila a învins cu 51-16 pe ACS U-BT Cluj Napoca mov, iar în sesiunea de după amiază a jucat din nou cu CSM Corona Brașov pe care a învins-o cu 40-33. Joi dimineață, în ultimul meci al turneului, ACS Cuza Pirates Brăila a întâlnit din nou pe ACS Andu Sibiu roșu, pe care a învins-o din nou, scor 38-8.

Exit mobile version