Echipa de handbal junioare IV a LPS Braila s-a calificat la turneul semifinal de pe locul 2

Echipa de handbal junioare IV a LPS Braila s-a calificat la turneul semifinal de pe locul 2
Echipa de handbal junioare IV a LPS Braila s-a calificat la turneul semifinal de pe locul 2

Duminică, 26 aprilie, au avut loc meciurile ultimei etape a turneului regional de handbal junioare IV desfășurat la Brăila, urmată de cele două finale, între echipele care au terminat pe primele două locuri în cele două grupe și care s-au calificat la turneul semifinal, unde vor întâlni în perioada 15-17 mai primele patru clasate din cadrul turneului regional Moldova Nord.

În ultima etapă a turneului de la Brăila s-au înregistrat rezultatele:

CSS Galați – CSS Tulcea 27-4 (13-3)

LPS Buzău – Axiopolis Cernavodă 15-15 (11-10)

United Galați – CSS Constanța 25-5 (18-2)

LPS Brăila – Danubius Galați 19-14 (10-9). Pentru fetele de la LPS Brăila au marcat: Laura Surdu -4, Andreea Boboc -4, Ioana Conțu -3, Ana Cazan -3, Sara Hodiș 2, Andreea Spânu -2, Carmela Stanciu -1.

În finala pentru locurile 3-4 s-au întâlnit ocupantele locurilor 2 din cele două grupe, Handbal Art Galați și Danubius Galați. Victoria a revenit celor de la Handbal Art Galați cu 18-14 după ce la pauză danubius a condus cu 7-6.

Finala mare a adus față în față cele mai bune echipe de la acest turneu, United Galați și LPS Brăila. După un meci în care ambele echipe au jucat cu multă ambiție victoria a revenit echipei din Galați cu scorul de 20-16 (14-9). Golurile echipei brăilene formată din jucătoare de la grupele profesorilor Cristian Preda și Viorel Alexandru au fost marcate de: Ana Maria Cazan -8, Ioana Conțu -5, Andreea Boboc -1, Sara Hodiș -1, Iulia Sava -1.

Astfel la turneul semifinal ce va avea loc în perioada 15-17 mai s-au calificat United Galați, LPS Brăila, Handbal Art Galați și Danubius Galați, care vor avea ca adversare echipele de la LPS Onești, LPS Vaslui, LPS Iași și LPS Suceava. Din această grupă primele 4 clasate se vor califica la faza finală programată în perioada 3-7 iunie 2015.

Exit mobile version