Echipa de Divizia A a HC Dunărea învinsă la 8 goluri de liderul seriei, CSM Galați

HC Dunărea II Brăila a întâlnit vineri după amiază pe CSM Galați, în etapa a XIV-a din seria A a Diviziei A. Gălățencele nu au avut nici un fel de problemă în a se impune în Sala Polivalentă din Brăila, conducând ostilitățile de la un capăt la altul al meciului în care antrenorul brăilencelor, Cristian Preda nu s-a putut baza pe Iasmina Ichim, accidentată, și nici pe Ioana Bălăceanu.

CSM Galați, antrenată de Alexandrina Soare, a condus în debutul meiului cu 6-0, brăilencele marcând prima dată în minutul 7. În minutul 12 Brăila s-a apropiat la două goluri, scor 4-6, profitând de faptul că echipa de la Galați a avut și ea o perioadă de 7 minute fără gol marcat. Cu un minut înaintea pauzei CSM Galați conducea cu 8 goluri diferență, iar scorul pauzei a fost stabilit de Ștefania Epureanu în ultimul minut al primei părți, scor 9-16.

Gălățencele au avut un start bun și în repriza a doua și în minutul 38 aveau deja 10 goluri avans, scor 10-20. Oaspetele au menținut un avans mare până la finalul meciului, Brăila apropiindu-se la cel mult 7 goluri în minutul 52, scor 18-25. La final echipa pregătită de Sanda Soare a învins cu 29-21 și rămân lidere în serie cu 14 victorii din tot atâtea meciuri.

Pentru HC Dunărea Brăila II au marcat: Adelina Iordache -6 goluri, Andreea Sandu -4, Ștefania Gheorghe -3, Diana Gașpar -3, Ștefania Epureanu -3, Mirabela Coteț -1 și Amalia Terciu -1. Au mai jucat. Alexandra Perianu și Elena Caraman – portari, Iulia Sava și Ioana Conțu.

Pentru CSM Galați au marcat: Vălean -4, Trofin -4, Cilici -4, Clisu -4, Bokaric -4, Andrița -3, Cioaric -2, Sheiko -2, Tănasă -1 și Balaban -1

Exit mobile version