După victoria la 9 goluri în fața Slatinei, Dunărea Brăila a pierdut tot la 9 goluri meciul cu SCM Gloria Buzău

HC Dunărea Brăila a încheiat turneul de la Buzău cu o victorie și o înfrângere, după meciuri în care au avut evoluții diametral opuse.

În prima zi HC Dunărea a câștigat la 9 goluri diferență meciul cu CSM Slatina. Fetele lui Aurelian Roșca au început în forță meciul și au condus cu 7-0, oltencele marcând prima dată în minutul 12. Brăila a încheiat prima repriză cu 6 goluri avantaj, scor 19-13, iar la jumătatea reprizei a doua s-a distanțat la 12 goluri, scor 32-20. Pe final au mai slăbit ritmul și echipa din Slatina a redus handicapul la 9 goluri, scor final 37-28.

Vineri, de la ora 12.30, HC Dunărea Brăila a întâlnit echipa gazdă a turneului, în meciul câștigătoarelor din prima zi a turneului. De data aceasta echipa lui Roșca nu a mai repetat evoluția din primul meci și echipa lui Mihăilă s-a impus cu 29-20 (13-10).

După acest turneu, pentru echipa brăileană urmează startul în Liga Florilor, acolo unde va debuta în deplasare, pe terenul campioanelor de la SCM Rm. Vâlcea. Meciul dintre SCM Râmnicu Vâlcea și HC Dunărea Brăila este programat sâmbătă, 31 august, de la ora 12.30, și va fi transmis în direct pe TVR 1.

Exit mobile version