După modernizare, secția UPU de la Spitalul Județean Brăila va fi funcțională în primăvara anului viitor

În cadrul proiectului de reabilitare a Secției Unitate Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Brăila a fost emis ordinul de începere a lucrărilor şi a fost predat amplasamentul către executant în data de 14 iulie 2022. Lucrările trebuiau terminate în vară, dar termenul a fost prelungit până la sfârșitul acestui an. Valoarea aproximativă a investiției este de 1,5 milioane euro, care include lucrari + mobilier + echipamente medicale.

S-au executat lucrări de modernizare, recompartimentare și reabilitare a unor zone medicale, în vederea conformării cu legislația în vigoare cu privire la organizarea şi funcționarea Secției Unitate de Primire Urgențe. De asemenea, s-a eficientizat din punct de vedere energetic imobilul în care funcționează Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Brăila.

Au fost semnate și un număr de 13 contracte de furnizare a mobilierului și echipamentelor/dotărilor necesare funcționării Secției Unitate de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Brăila.

Președintele CJ Brăila a dat asigurări că lucrările vor fi gata în două săptămâni, dar secția UPU va fi dată în folosință probabil în primăvară, după ce se va face curățenie și vor fi montate echipamentele și mobilierul.

Exit mobile version