După ce s-au răcorit cu o bere la colțul străzii, jandarmii i-au răcorit cu niște amenzi

Tânăr prins de jandarmi având asupra sa substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive

Tânăr prins de jandarmi având asupra sa substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive

În noaptea de 3 spre 4 august a.c., în doar șase ore, jandarmii brăileni au aplicat 15 sancțiuni contravenționale pe raza municipiului Brăila, în cuantum de 3.000 lei, cele mai multe fiind pentru consumul de alcool în stradă.

13 persoane au ales colțul străzii în locul restaurantelor sau teraselor, pentru a-și potoli setea cu alcool, în noaptea de marți spre miercuri. Și când totul părea relaxant, în zonă și-a făcut apariția echipajul de jandarmerie, cu „nota de plată” nedorită.

Miercuri, în jurul orei 00:10, șase tineri cu vârste cuprinse între 18 și 33 ani, au fost depistați de jandarmi pe strada Cezar Petrescu din municipiu, în timp ce consumau băuturi alcoolice. Aceștia au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 1.000 lei.

Alți doi bărbați au fost depistați consumând alcool, marți, în jurul orei 22:50, la intersecția străzilor Chișinăului și Grigore Alexandrescu. Cei doi brăileni, unul în vârstă de 50 ani, iar celălalt în vârstă de 45 ani, au primit amenzi în cuantum de 600 lei.

Alte zone din municipiu, aceeași faptă. Pe strada Constantin Nottara, trei persoane au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 500 lei, pentru consum de alcool în spațiu neamenajat, iar pe Șoseaua Râmnicu Sărat, alți doi bărbați au primit amenzi în cuantum de 700 lei.

Celelalte două sancțiuni contravenționale au fost aplicate unor persoane ce au ales să fumeze în locurile de joacă din municipiu.

Exit mobile version