Dunărea Brăila va juca joi, 30 martie, de la ora 17.30, pe teren propriu, cu CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

Joi, 30 Martie 2023, începând cu ora 17:30, în Sala Polivalentă din Brăila, este programat meciul din etapa cu numărul XX din cadrul Ligii Florilor Mol între Dunărea Brăila și CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud. Prețul unui bilet este de 15 lei și poate fi achiziționat începând de astăzi, 27 Martie 2023, din incinta Sălii Polivalente din Brăila, str. Aleea Parcului nr. 1. Meciul va fi transmis în direct de postul de televiziune PRO Arena.

În perioada 2021-2022 cele două echipe au disputat 5 meciuri, 3 dintre acestea fiind câștigate de echipa brăileană. Cea mai recentă întâlnire a fost în data de 20.10.2022 și s-a încheiat cu scorul de 25-24 pentru echipa din Bistrița Năsăud.

Înaintea confruntării de joi, Dunărea Brăila se află pe poziția a 4-a în clasamentul Ligii Florilor, cu 40 puncte, în timp ce echipa adversă ocupă locul 2, acumulând 46 de puncte.

”Ne așteaptă o confruntare grea iar fetele sunt pregătite să dea în teren tot ce au mai bun. Va fi un meci-spectacol și sunt convins că și de data aceasta vom juca cu sala plină. Ne bucură foarte mult sprijinul suporterilor brăileni iar sala plină motivează echipa din toate punctele de vedere. Am mare încredere în fete, în staff, astfel că așteptăm a zecea victorie consecutivă pentru Brăila” a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole.

Etapa următoare este programată pentru data de 19 Aprilie 2023 atunci când Brăila va juca tot acasă, în Sala Polivalentă, împotriva echipei CSM Slatina.

Până atunci va fi o pauză competițională prilejuită de participarea echipei naționalei de handbal feminin a României în preliminariile Campionatului Mondial 2023. România va juca pe 8 și 12 aprilie în compania selecționatei similare a Portugaliei. Printre cele 18 de handbaliste convocate de selecționerul Florentin Pera se regăsește și pivotul Dunării Brăila, Nicoleta Balog.

Exit mobile version