Dunărea Brăila joacă duminică, 19 martie, de la ora 16.00, în deplasare, la CSM Galați

Duminică 19 martie 2022, în runda cu numărul XIX din cadrul Ligii Florilor Mol, Dunărea Brăila va întâlni CSM Galați, începând cu ora 16:00, în Sala Sporturilor ”Dunărea” din Galați.

Meciul va fi transmis live pe canalul de YouTube al clubului, https://www.youtube.com/@HCDUNAREABRAILA iar cei interesați pot urmări scorul și marcatoarele pe pagina Federației Române de Handbal accesând link-ul: https://frhlive.com.

În perioada 2018-2022 cele două echipe au disputat față în față 5 meciuri, 4 dintre acestea fiind câștigate de echipa brăileană. Cea mai recentă întâlnire a fost în data de 09.10.2022 și s-a încheiat cu scorul de 34 – 25 pentru Brăila.

Înaintea confruntării, Dunărea Brăila se află pe locul 4 în clasamentul Ligii Florilor, cu 37 puncte, în timp ce echipa gălățeană este pe ultimul loc, acumulând până la acest moment doar un punct.  

”Avem 8 victorii consecutive și sigur că mergem la Galați cu determinare pentru a o obține pe a 9 a. Echipa s-a închegat, joacă numai la victorie iar unitatea de grup se vede foarte bine în teren. Având în vedere că este o distanță rutieră mică între Brăila și Galați, invităm suporterii brăileni să fie alături de fetele noastre în Sala Sporturilor din Galați” a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole.

În etapa următoare, a 20-a, la data de 30 Martie 2023. de la ora 17.30, HC Dunărea Brăila va juca acasă, în Sala Polivalentă, împotriva echipei CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

Exit mobile version