Dunărea Brăila întâlnește miercuri, 25 octombrie, pe teren propriu, pe CSM București

Miercuri, 25 Octombrie 2023, în ultimul meci din etapa a VII-a din cadrul Ligii Florilor Mol, Dunărea Brăila va întâlni pe CSM București, începând cu ora 17:30, în Sala Polivalentă din Brăila.

Biletele se vor pune în vânzare în ziua jocului, începând cu ora 15:00. Prețul biletului este de 15 lei. Copiii până în 5 ani: intrare gratuită. Copiii sub 14 ani: 5 lei (în baza certificatului de naștere (copie), cărții de identitate sau a carnetului de elev).

Meciul va putea fi urmărit în direct pe postul de televiziune Pro Arena  iar cei interesați pot urmări scorul și marcatoarele și pe pagina Federației Române de Handbal în modulul livescore www.frhlive.com.

CSM București este lider în Liga Florilor, cu 18 puncte, din 6 meciuri jucate, dar vine la Brăila după o înfrângere pe teren propriu în Liga Campionilor în fața franțuzoaicelor de la Brest, echipă pe care iubitorii handbalului din Brăila au putut să o vadă în vară, la turneul amical ”Cupa Dunărea”. Dunărea Brăila este pe locul 5, cu 13 puncte, din 6 meciuri jucate, iar o victorie le-ar aduce pe podium după 7 etape.

”Unul dintre cele mai așteptate meciuri din Liga Florilor este cel cu CSM București. Ne așteptăm la o sală plină, la o atmosferă extraordinară atât pe teren cât și în tribune. Jucătoarele noastre sunt motivate și vor juca pentru a bifa o victorie împotriva CSM. Ne așteaptă un program încărcat, cu meciuri în Liga Națională și în EHF European League, cu deplasări lungi. Însă cred în profesionalismul fetelor și sunt convins că vor da totul în terem” a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole.

Următorul meci în campionat pentru Dunărea se va disputa în deplasare, la Dacia Mioveni, duminică, 29 Octombrie 2023. Partida se va juca începând cu ora 17:30 și va fi transmisă în direct de postul de televiziune PRO Arena.

Exit mobile version