Dunărea Brăila a transferat o extremă stânga în vârstă de 18 ani

Mariam Nadia Mohamed, născută pe 27 august 2004, la București, este o handbalistă cu origini irakiene, crescută în România. Aceasta a semnat cu Dunărea Brăila și vine de la CSM București acolo unde a jucat atât pentru echipa de Divizia, dar cât și pentru echipa Liga Națională, în meciul cu CSM Galați, când a marcat și două goluri

Mariam Mohamed practică handbalul de la vârsta de 9 ani și a parcurs toate etapele, pornind de la Junioare IV până la echipa de Divizia A a CSM București iar cu ambiția de care a dat dovadă, aceasta a jucat și pentru echipa de senioare. Totodată, a avut nenumărate convocări la echipele naționale ale României de cadete și Tineret.

În prezent, noua extrema stânga a Dunării Brăila face parte din echipa de tineret a naționalei României.

”Sunt onorată să fac pasul la senioare în tricoul echipei HC Dunărea Brăila.Aștept cu nerăbdare sa îmi întâlnesc noile colege și staff-ul tehnic. Îmi doresc ca valoarea și experiența mea să crească alături de aceste jucătoare valoroase. Hai, Brăila!” a declarat Mariam Mohamed după semnarea contractului.

Mariam Mohamed este noua speranță pentru handbalul românesc. La 15 ani, juca în naționala de cadete a României și se remarca la toate meciurile. Cel mai mare vis al ei este să ajungă o mare handbalistă, ca și Cristina Neagu.

Exit mobile version