Dunărea Brăila a învins pe CSM București, la nivelul echipelor de Divizia A

Joi după amiază, în Sala Polivalentă Danubius din Brăila, echipa de Divizia A a HC Dunărea Brăila a întâlnit echipa de Divizia A a celor de la CSM București. Partida a contat pentru etapa a XIV-a din Divizia A, seria A, la handbal feminin. Echipa brăileană s-a impus cu 27-22 (15-9).

Handbalistele pregătite de Cristi Preda și Carmen Buceschi au dominat meciul de la cap la coadă și au condus cu 3-0 în minutul 6. bucureștencele au marcat prima dată în minutul 7, iar în minutul 12 avansul brăilencelor a ajuns la 5 goluri, scor 7-2. În minutul 17 CSM București Div A s-a apropiat la două goluri, scor 8-6, dar Surdu, Iordache, Gavrilă, David și din nou Surdu, au marcat pentru HC Dunărea și în minutul 25 scorul era 12-6. La pauză a fost 15-9 pentru Brăila, un avantaj mai mult decât liniștitor.

În repriza a doua primele două goluri au fost marcate de echipa celor de la CSM București, iar în minutul 48 diferența s-a redus la un singur gol, scor 20-19. Iordache și Gavrilă au marcat pentru Brăila și diferența s-a majorat iar la 3 goluri, în minutul 52, scor 22-19. Pe final Brăila a reușit să se distanțeze din nou la 5 goluri, diferență care s-a înregistrat și la finalul meciului.

Pentru HC Dunărea Div A Brăila au marcat: L. Surdu -6 goluri, Gavrilă -6, Neacșu -4, David -4, Ababei -3, Iordache -3, Epureanu -1. Au mai jucat: Clara Preda -7 intervenții, Trifan – o intervenție, Zaharia – Grigore, Constandache, Iorga.

Exit mobile version