Duminică, 26 mai, pe raza județului Brăila au fost semnalate 12 posibile infracțiuni

Principalele misiuni desfășurate de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, în ultimele 24 de ore au fost menținerea ordinii și liniștii publice,  prevenirea și combaterea infracționalității de orice fel și  creșterea gradului de siguranță rutieră. Polițiștii au acționat, la nivelul întregului județ pentru a preveni faptele antisociale, organizând 15 acțiuni și au intervenit la 38 de evenimente, dintre care 32 au fost sesizate de cetățeni prin 112.

Polițiștii au constatat 161 de fapte care au perturbat ordinea și liniștea publică. În toate aceste cazuri, intervențiile au fost imediate și ferme pentru liniștea cetățenilor care ar fi putut fi afectați. În acest sens, au fost aplicate amenzi în valoare de peste 84.000 de lei.

Pentru menținerea siguranței rutiere, 11 șoferi au rămas fără permis de conducere după ce au pus în pericol siguranța altor participanți la trafic. De asemenea, au fost oprite din a circula 10 autovehicule care nu prezentau siguranță pe drumurile publice, certificatele de înmatriculare fiind retrase până la remedierea problemelor constatate.

În total, duminică, 26 mai, pe raza județului Brăila au fost semnalate 12 posibile infracțiuni.

La data de 26 mai a.c., în jurul orei 17:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Însurăței au oprit în trafic un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din județul Constanța, în timp ce conducea un vehicul pe DN 21A, în comuna Bărăganul. În urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul are dreptul de a conduce suspendat.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Exit mobile version